Logo

Studioul de Productii Video Digital Passion Videoproduction – Incepand cu anul 2007, Restaurantul Dorna a incheiat un parteneriat cu Digital Passion Videoproduction, primul studio de productie video profesional deschis in Constanta, beneficiind astfel de preturi preferentiale si de servicii de inalta calitate pentru toti clientii nostri.

Recomandam tuturor clientilor nostri sa viziteze siteurile www.digitalpassion.ro si www.tvnunta.ro si apoi sa sune pentru o programare la sediul studioului la nr. 0744 586 572 – Aurelian Licoi. In momentul in care sunati, este foarte important sa precizati ca evenimentul dumneavoastra urmeaza sa aiba loc la Restaurantul Dorna sau Briza Pub & Beach, pentru a beneficia de un pret foarte bun si, eventual, de bonusuri.

Valentine’s Day este momentul perfect cand doi indragostiti isi pot face juramintele de iubire. Mihaela si Adrian, doi miri tineri si frumosi, insotiti de nasii Oana si Catalin, de familie si prieteni, au pasit in fata altarului pe 14 februarie. Petrecerea a avut loc in salonul Picolo al Restaurantului Dorna, din Mamaia. Un eveniment de la care nu au lipsit inimioarele, florile de primavara si un candybar aratos dar mai ales delicios

Iulian si Codruta

Dansul Mirilor

Botez