Logo

Restaurantul Dorna este situat in zona de nord a Statiunii Mamaia si reprezinta unul dintre cele mai cunoscute si apreciate locatii de pe litoralul romanesc, datorita arhitecturii sale unice. In anul 2014, restaurantul a fost renovat complet, in prezent dispune de mai multe saloane ultra-moderne, cu capacitati diferite.

Investim pasiune si suflet in fiecare eveniment pe care il organizam la Restaurantul Dorna. Toti cei care ne trec pragul sunt oaspeti importanti, bucuria si multumirea lor sunt indicatoarele reusitei noastre.

Restaurantul Dorna este locul perfect pentru organizarea oricarui gen de eveniment, de la banchete scolare, la nunti, botezuri, aniversari si petrecerile corporate. Spatiul, decorul, acustica, meniul si eticheta personalului fac ca toata lumea sa se simta bine si sa petreaca in voie.

Salonul Grande dispune de o capacitate de 500 de locuri. Se bucura de o arhitectura speciala, unica pe intreg litoralul, gratie careia orice eveniment pastreaza parfum de emotie. Ringul este generos, amplasat in centrul salonului, astfel incat invitatii vor putea petrece in voie.

La cerere se pot organiza evenimente mai mari de 500 locuri, pana la maxim 800 de locuri prin eliminarea peretelui culisabil ce desperte salonul Grande de salonul Mezzo.