Logo

Restaurantul Dorna este situat in zona de nord a Statiunii Mamaia si reprezinta unul dintre cele mai cunoscute si apreciate locatii de pe litoralul romanesc, datorita arhitecturii sale unice. In anul 2014, restaurantul a fost renovat complet, in prezent dispune de mai multe saloane ultra-moderne, cu capacitati diferite.

Investim pasiune si suflet in fiecare eveniment pe care il organizam la Restaurantul Dorna. Toti cei care ne trec pragul sunt oaspeti importanti, bucuria si multumirea lor sunt indicatoarele reusitei noastre.

Restaurantul Dorna este locul perfect pentru organizarea oricarui gen de eveniment, de la banchete scolare, la nunti, botezuri, aniversari si petrecerile corporate. Spatiul, decorul, acustica, meniul si eticheta personalului fac ca toata lumea sa se simta bine si sa petreaca in voie.

Salonul Mezzo al Restaurantului Dorna dispune de o capaciate de 200 de locuri si reprezinta spatiul ideal pentru petrecerea de nunta, logodna, botez, banchet sau aniversare. Mezzo va asteapta cu un decor primitor si modern, o servire ireprosabila si un meniu variat.