Logo

Restaurantul Dorna este situat in zona de nord a Statiunii Mamaia si reprezinta unul dintre cele mai cunoscute si apreciate locatii de pe litoralul romanesc, datorita arhitecturii sale unice. In anul 2014, restaurantul a fost renovat complet, in prezent dispune de mai multe saloane ultra-moderne, cu capacitati diferite.

Investim pasiune si suflet in fiecare eveniment pe care il organizam la Restaurantul Dorna. Toti cei care ne trec pragul sunt oaspeti importanti, bucuria si multumirea lor sunt indicatoarele reusitei noastre.

Restaurantul Dorna este locul perfect pentru organizarea oricarui gen de eveniment, de la banchete scolare, la nunti, botezuri, aniversari si petrecerile corporate. Spatiul, decorul, acustica, meniul si eticheta personalului fac ca toata lumea sa se simta bine si sa petreaca in voie.

Micul dar elegantul Picollo are un spatiu destinat evenimentelor mai restranse, unde pot fi invitate 80 de persoane. Este cochet, se bucura de un ring generos, delimitat de spatiul meselor, asa ca toata lumea se poate distra in voie.